Protecţia cu Scalibor®

Scalibor® este o zgardă cu acţiune de lungă durată bazată pe o tehnologie avansată şi unică. Zgarda Scalibor este rezistenta la apă, fără miros şi foarte sigură. Scalibor® imobilizează şi omoară căpuşele dar şi alte insecte cum sunt: puricii, ţânţarii şi flebotomii. Scalibor protejează câinele dumneavoastră de muşcătura ectoparaziţilor.

Scalibor®  eliberează din matricea zgărzii  substanţa activă deltametrin printr-un mecanism unic. Substanţa difuzează prin stratul de sebum pe toată suprafaţa corpului.  Deltametrin omoară căpuşele în toate stadiile de dezvoltare şi este foarte eficient chiar şi în cazurile de infestaţii severe.Zgarda Scalibor® este rezistentă la apă şi acţionează la fel de bine atunci când este udă. Este uşor de folosit şi protejează câinele  contra căpuşelor, dar şi a puricilor, ţânţarilor şi flebolomilor, începând cu vârsta de 7 săptămâni, pe o durată de minimum 4- 6 luni . testa

Cum aplicăm zgarda Scalibor®

Scalibor® este uşor de aplicat şi protejează câinele timp de minimum 4- 6 luni . Pentru o aplicare corectă urmăriţi instrucţiunile de pe ambalaj . Verificaţi periodic poziţia corectă a zgărzii.

O zgardă aplicată corect asigură eliberarea continuă şi eficientă a substanţei active. Scopul este asigurarea unei suprafeţe de contact cât mai mare între zgardă şi suprafaţa gâtului câinelui, pe întreaga durată a zilei. Aceasta se realizează atunci când zgarda este fixată în aşa fel, încât între ea şi gâtul animalului încap două degete. Bucata de zgardă în exces se taie, la distanţă de 5 cm de locul de prindere. Astfel, la câinii în creştere, lungimea se  adaptează în funcţie de circumferinţa gâtului.

Pentru un efect optim aplicaţi zgarda primăvara devreme înainte de apariţia căpuşelor sau cu o săptămână înaintea apariţiei  riscului de infestare cu căpuşe sau cu alţi paraziţi externi (purici, ţânţari, flebotomi). După perioada activă de 6 luni, zgarda trebuie înlocuită. 

Rezumatul caracteristicilor

Scalibor® Protector Band:

  • Fortschrittliche Technologie
  • Zeckenschutz bis zu 6 Monate
  • Schützt auch gegen Sandmücken und Gemeine Stechmücken
  • Geruchlos, färbt nicht ab
  • Wasserresistent
  • Auch für Welpen ab 7 Wochen
  • Einfache Anwendung